Vraag...   Antwoord...  
         
  Wat is Restyle?   Het Restyle concept = uitdeuken zonder spuiten, is in 1993 voor het eerst in Nederland geïntroduceerd. Met Restyle® kunnen wij kleine deukjes tot de grootte van ongeveer een 2 euromunt uit het plaatwerk verwijderen. In de meeste gevallen hoeft dan niet te worden gespoten. Het resultaat is niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk. Soms kunnen wij ook deukjes groter dan een
2 euromunt verwijderen (bekijk foto's onder 'Magic').
Vraag vrijblijvend om advies en prijsopgave.
 
         
  Wie is Ron Mullens?   Ron Mullens is de specialist van Restyle Nederland. Hij runt zelfstandig Restyle Haaglanden. Ron is vanaf het begin bij alle ontwikkelingen van Restyle betrokken en heeft ook mensen opgeleid. Hij beschikt over een rijdende werkplaats, waardoor hij in drie vaste werkplaatsen in de regio kan werken. Uw auto is bij hem in allerbeste handen.  
         
  Voor wie werkt u?   Restyle Haaglanden werkt voor merken, importeurs, distributeurs en schadeherstelbedrijven, maar ook voor de particulier. Wij doen dat vanuit drie werkplaatsen in de regio Den Haag.  
         
  Wanneer ik vraag om een deukje te beoordelen moet ik daar dan voor betalen?   Nee. Het taxeren van een deukje is kosteloos. Dit gebeurt in één van de werkplaatsen in de regio. Wilt u dan een deukje laten herstellen? Dan krijgt u van te voren een duidelijke prijsopgave. Wij houden ons aan afspraken. Bel ons of stuur ons een email voor een taxatie en/of vrijblijvend advies.  
         
  En wat is buiten de regio?   Dan maken wij een nadere afspraak. Ook dan kunt u mij bellen of e-mailen.  
         
  Hoelang ben ik mijn auto kwijt voor het verwijderen van een deukje?   Afhankelijk van de aard van de deuk duurt een reparatie gemiddeld niet langer dan 1 uur. U kunt erop wachten in onze wachtruimte. De koffie staat voor u klaar (en de krant ligt klaar).  
         
  Maakt het uit hoe oud mijn auto is?   Nee, de leeftijd van de auto maakt niet.  
         
  Verwijdert u alleen deukjes in duurdere auto's?   Nee, wij repareren alle auto´s van jong tot oud en in iedere prijsklasse.  
         
  Bent u de enige die dit werk doet?   Nee, maar wel een van de eerste die dit specialisme uitvoerde in Nederland. Ook doordat ik zelf mensen heb opgeleid is mijn werkervaring groot.  
         
  Is het duur om een deukje te laten herstellen?   Natuurlijk kost het wel wat, maar het is altijd beter dan herstellen en spuiten. Gemiddeld kost het herstellen van één deukje
65,- exclusief BTW. Bij meerdere deukjes is de prijs in overleg d.m.v. taxatie. Doordat wij vooraf een taxatie maken, weet u voor reparatie wat de herstelkosten zullen zijn en komt u dus niet voor verrassingen te staan.
 
         
  Dekt de verzekeraar de kosten?   Dat ligt aan uw polis, maar in veel gevallen wel. Maar hou er wel rekening mee dat in sommige gevallen het eigen risico meer bedraagt dan het schadebedrag. Dus dan is het verstandiger om het zelf te betalen.  
         
  Verwijdert u ook kleine krasjes?   Kleine oppervlakkige krasjes kunnen gepolijst of bijgetipt worden.  
 
 
 
   
  © Copyright Restyle Haaglanden | all rights reserved